Haghbin Ægte Tæpper


Javad Haghbin


Et billede af den daglige leder og indehaver af Haghbin Ægte Tæpper, Javad Haghbin.

Førende importør af originale ægte håndknyttede persiske tæpper direkte fra Iran

siden 1985 indehaver og daglig leder af Haghbin Ægte TæpperJavad Haghbin er uddannet indenfor økonomi og business management, og dette har været et særdeles godt fundament for at grundlægge egen forretning. Han kommer oprindelig fra Iran, de ægte, persiske tæppers land, men efter at have mødt sin kone på universitetet i Trier, Tyskland, kom han til Danmark.

Haghbin Ægte Tæpper fandt lokaler i Klaregade, i centrum af Odense, i 1985. Det blev hurtigt en succes – dansk boligindretning og persiske tæpper med deres glødende, varme farver passer helt klart godt sammen.

Nogle år senere, i 1991, åbnede Haghbin en filial i Bellinge, der fra starten udelukkende var beregnet på engros-salg og udstillinger. Snart viste det sig dog, at interessen fra kunderne var stor – så stor, at det dannede grundlag for daglige åbningstider i Bellinge.

Da der samtidig skete mange ændringer i centrum m.h.t. parkering og ensrettede gader, der gjorde det svært for kunderne at finde nærliggende parkeringspladser, tog Haghbin en beslutning: I 2004 lukkede han afdelingen i Klaregade og samlede sin smukke og mangfoldige kollektion af ægte persiske tæpper under ét tag på adressen Brogårdsvej 30 i Bellinge.

Haghbin Ægte Tæpper
Brogårdsvej 30
5250 Odense SV
Tlf: 65 96 27 77 Fax: 65 96 27 88